RXL RXL RXL Springaa och Autumn,Round Head,Lace skor  Lady,Flat,Leisure,Nude skor  kommer att göra dig nöjd
5 juni 2015 - 11:07


Annons

Aspolo Woherrar TPS 520 GV EVO,

Annons

Av Linn Haugen Foto Per Kristiansen

La rödoute Dockers av Gerli herr 33 -Ec -010 -400 Ankle stövlar bspringaaa Storlek 42,

Han blev känd i Europa som ”Mums-Måns” och fick en hel arena att ropa ”Sweden, Sweden!” så fort poäng delades ut i Eurovision Song Contest. När vi träffar honom är han märkbart trött – men glad.

Orthaheel Woherrar Vionic, Allora Slip on läder Flats,

– Den har varit helt galen, det har pågått konstant sedan jag kom hem och det har varit hyllningar och firanden överallt. När vi landade på Arlanda var det ungefär 1 000 personer där som sjöng och hurrade, efter det åkte jag till Lund och där hade SVT och Lunds Kommun ett firande med cirka 15 000 personer på Stortorget. Det var helt magiskt, det är så sällan som jag fått uppträda i Lund överhuvudtaget så därför blev detta så sjukt stort för mig. Efter att jag dessutom blev hedersmedborgare i Lund flög jag tillbaka till Bromma – när vi landar så möts vi av fyra brandbilar som sprutar vatten i bågar. Sjukt coolt. Efter det började vi direkt att repa turnén, så jag har inte riktigt fått sätta mig ner och bara… tänka. I fredags var det turnépremiären på Gröna Lund, och det var också magiskt kul. Ja, sen var jag plötsligt tvungen att åka till London mitt i alltihop för ett framträdande på brittisk TV.

Reebok kvinnor Cl Renässans Ice mode skor,

Hela min värld har ju förändrats sen Eurovisionvinsten, men jag är väldigt glad för den förändringen. Jag har ju längtat efter detta i tio år, att det ska smälla liksom. Och… förhoppningsvis gör det så nu. Sen är jag också medveten om att allt skulle kunna gå åt skogen i princip imorgon, men nu försöker jag i alla fall.

871696026639 Patchwork -Kurzmantel, Beige -Cognac von Mandarin,

– Det sjuka var att det var nog värre inför semifinalen, för då tänkte jag verkligen på hur mycket tittare det var och hur mycket jag kunde göra bort mig. I finalen var jag mer nöjd med att jag faktiskt var i finalen, och kände liksom ”va fan, jag vet ju att detta är bra, det är bara att gå upp och göra det jag har gjort sjutusen repetitioner tidigare”. Däremot så fokuserade jag på att ställa om hjärnan så att det skulle kännas som rep, jag har ju en förmåga att få en blackout om jag går upp alldeles för mycket i någonting – och det hade varit så fruktansvärt tråkigt att få en blackout inför så många människor. Det var tre djupa andetag när jag satt där på bänken, men samtidigt var det rätt skönt eftersom hjärnan kunde inte riktigt ta in hur viktigt det var – utan det var bara att köra. Och sen det jublet efteråt… Jag kände liksom att ”shit, nu hade jag verkligen roligt!”. Jag hade riktig panik på fredagen, man har ju så himla många rep där nere och på fredagen så kände jag att jag inte kunde göra det här så mycket bättre – men det kändes ändå som att någonting saknades trots att alla rörelser och rösten satt. På lördagen under genrepet så gick jag ut och bara kände att…

Allhqmode Woherrar Pointed Closed Toe Sheepsky Low klackar Fast pumps with Metal Ornamänt,Lacoste Kvinnors marice 117 1 Slip -on,

– Ja precis! ”Nu bara kör jag för publiken och har roligt istället” och struntar i att tänka på rörelser och hur exakta de är. Och då hände någonting. Så trots att jag inte överhuvudtaget ansträngde mig på genrepet kändes det som att det var mitt bästa rep någonsin. Det sa även dem som satt och kollade, att ”vad gjorde du nu – nu helt plötsligt hände det någonting” – vilket jag tog med mig till programmet sen på kvällen och hade faktiskt jäkligt kul när jag gjorde det. Jag tror definitivt att det var en stor bidragande faktor till att vi vann.

kvinnor de bugadi v6263 - 3G - 182,

– Ja, alltså…

Sperry Top -Sider A O 2 -Eye Handmålat Loafer,

GAKIIER mode pojkar Lil -Wayne -Logo -svart -Star - Gym skor for herr,

– Haha ja, jag satt och funderade på annat där, så jag hörde ju inte vad de sa! Det var först när Christer Björkman sa det till mig, att ”bara så du vet så du har du vunnit Eurovision”. Och sen gick det upp för mig – en blandning av chock, eufori… Jag har ju drömt om att bara få vara med i Eurovision i hela mitt liv, och nu så var jag med och dessutom vann. Det finns så många vackra ögonblick som spelas upp i mitt huvud om och om igen, bara den här ”winners walk” i ett konfettihav och sen komma upp och stå ensam på den scenen… Det vackraste ögonblicket var nog när vi gick om Ryssland första gången och hela arenan började eka ”SWEDEN, SWEDEN!!”. Det var nästan så jag fällde en liten tår där.

Breckelles Kvinnliga ALABAMA -12 Tall Knee High Lace Up Combat stövlar,

– Det stora målet har varit att få göra en internationell turné, en internationell karriär och jag är fortfarande långt ifrån det – men det känns ändå som att jag är närmare än vad jag någonsin varit tidigare. Så det är bara att fortsätta kämpa för det, och hur bra det än har gått på topplistorna så behöver inte det betyda så mycket utan det är först när ”Heroes” sitter där och fastnar på topplistorna som det kan bli turné. Men intresset är ju svinstort och jag försöker verkligen göra så mycket av det som det bara går, jag jobbar verkligen rumpan av mig just nu.

MINISTOG Woherrar Back Lace -up Side Zipper mocka Knee High Block Heel stövlar,

Måns_Zelmerlöw_Foto-Per Kristiansen3

Sam Edelman Woherrar Ciara Dress Pump,AdeeSu kvinnor Nubuck stövlar Bucket - Style Uretan stövlar SXE04360,

– Titeln var en av de första låtarna som vi skrev, ”Perfectly Damaged”. Sen kom inte den med, men vi tyckte titeln var så bra ändå – det kändes så talande för hela plattan. Det senaste året har det ju stormat rätt rejält stundtals kring mig, på sätt och vis så är det rätt skönt att inte försöka leva upp till den svärmorsdröm som målats upp av mig tidigare – utan bara få vara ärlig om vem jag är. Alla har vi våra skavanker och skelett, men att jag är rätt… ”nöjd” ändå. Att man lär sig leva med sina små skelett och ”flaws”, för det kan bli bra ändå.

Män's Low Top Comfortable Big Storlek mode Oxford Casual Classic Formal skor (Warm sammet valfri),

– Ja alltså, när det gäller uppträdanden utomlands så vill jag ju verkligen göra dem så bra som möjligt – nu är folk i Europa vana vid att jag kommer med den här scenshowen, och det blir lite konstigt. Hela den svenska turnén bokades innan Melodifestivalen till och med – jag hade ju kanske velat göra en ännu mer bombastisk scenshow med hur mycket dansare som helst, men det fanns liksom inte budget till då. Men jag är sjukt glad att jag får åka med mitt band, och jag tycker verkligen att vi gör en bra show.

Kvinnliga Kitten Heel Ankle Stövlar Sexiga spetsiga tå Stiletto Party Dress skor Patchwork kort stövlar,Hugo Boss män Hybrid roun u springan u vet Snetel skor skor,

– Jag är en väldig allätare, men ganska mycket Coldplay, John Mayer och Muse, åt det hållet liksom.

Reebok herr Zpump Fusion AG -M Zpump Fusion Ag -m,

– Hits.

Kenneth Cole Reaction Män's Brendan Lace Uppe Oxford,Weit Poot Woherrar Pu Row -on Closed -Toe Low -klackar Low -Top stövlar, EGHXH018859,

David Tate kvinnor Monaco,Columbia herrar Goodlife Chelsea vattentät Rain Boot,

–  Ja, sen är det väl att vara noggrann med de gig du gör – att de är genomtänkta, att de är snygga och att verkligen göra något bra av det. Om ”Heroes” skulle fästa i resten av Europa så är det viktigt att jag har en bra uppföljare, och det känns ändå som att jag är väl förberedd i och med att plattan släpps väldigt snart. Det känns som att det finns många singelkandidater på den skivan, så jag hoppas och tror att det kan få liv.

Lloyd herrar 17 -155 -06 Lace -up Flats,

– Nej, absolut inte! Men det är ju så galet, jag har ju fått sätta upp nya drömmar och nya mål hela tiden. På den tiden var ju kanske målet att göra Melodifestivalen, att få vara med i det en gång i livet liksom. Sen var jag med i Melodifestivalen, och det blev en succé – så det har ju bara gått bättre och bättre sen dess. Det har ju inte varit många tillfällen då jag känt att jag har stått och stampat, utan det känns som att det hela tiden har hänt saker. Jag är så sjukt tacksam för allt jag fått vara med om.

Nike kvinnor FRAMTIDER FRAMTIDER OCH FRAMTIDER W Air Max Motion Lw Eng Trainers vit,

Måns_Zelmerlöw-Foto-Per Kristiansen

Clarks herr Keeler Walk Keeler Walk Keeler Walk,svart (svart grå Bkgy) Skechers herrar Go Walk 4 -Alliance Slip On Trainers,

– Lite olika – men när det gäller vardagskläder så är det Jung, BLK DNM, skor från Axel Arigato… Om jag ska klä upp mig så tycker jag Castor Pollux gör sjukt snygga grejer.

Kvinnliga Alegria, Kayla Comfort Clog Work skor svartk 4.1 M,

– En Maison Martin Margiela-jacka, kostade 12 000 kr. Men den var sjukt snygg.

Hysh Puppies kvinnor Olivia Tillbaka till School skor svart Storlek UK 13.5 EU 32.5,Mata skor Woherrar Peep Toe Sandals Stack Heel Open Back Booslipss (färg svart, Storlek 7 M US),

– Jag har gjort allting själv fram tills nu, men nu är det så himla mycket på en gång och många olika uppträdande framöver, så nu har jag tagit in Niklas Berglind som stylar mig. Jag har tre resväskor som bara varvar, och då måste jag ha mycket kläder. Jag är ju ganska säker på vad jag trivs i på scen, så det är rätt lätt för mig att säga ja eller nej om någon föreslår kläder. Likadant har jag alltid varit väldigt proper i min klädstil, så att gå upp i Melodifestivalen i en långärmad T-shirt och skinnbrallor var ju ett… stort steg.

Marc Fisher kvinnor EISA modeboot,

– Ja, definitivt. Det var Fredrik ”Benke” Rydman som sa till mig att ”det ska vara ett nedklätt nummer – du ska inte ha kavaj på dig, du ska inte ha jacka på dig”. Och ja, det har ju skapat många diskussioner hos tittare och fans eftersom de är så vana vid att se mig i kostym och fluga. Men det känns rätt skönt, nu kan jag både vara proper och nedklädd när jag gigar.

Soft - kvinnor - Miranda, silver, Storlek 7.0,Cotswold herr Slad Lace Up stövlar,

– Alltså, hela högstadiet gick jag runt i… ehm…

Starbay The Bay Woherrar Slip on Athletic Aqua Socks Water skor (8 B (M) US, 2907 -1 blå),

– Haha, ja i Buffaloskor! Även Wu-Tang-brallor, pösiga som tusan. Och snuskiga T-shirts, typ kameler som hade sex. Så nej… Det var inte supersnyggt!

GouuuooHi Män Flat män Flå Män 65533;65533;s Casual läder skor maska Surface Manual Suture Flat s skor Driver utomhus Research Forest Universal Andable skor,Dandanjie Mans Business skor 2018 Fall ny Tassels Mode skor,

Annons

– Jag är inte så fåfäng faktiskt, haha! Jag är för morgontrött för att vara fåfäng. Går upp ungefär 20 minuter innan jag ska träffa någon så jag hinner borsta tänderna, duscha och så slänger jag på mig någonting.

Mexico Flag Guitar Mode skor Sports skor for springaning, Jogging,

– Jag är nog rätt slarvig tror jag. Jag tycker inte om att städa, tycker inte heller om att diska. Men jag gör ju det till slut – sen är det ju en väldigt skön känsla när det är välstädat hemma hos en – men det…

CATEDOT Mann Loafer läder Slippers Soft ljusljus Slip on Casual Drive skor for män (Färg bspringaaa, Storlek 7 (M) US),Bogs kvinnor Quinn Slip på Boot Rain Boot,

– Nej, det krävs en hel del slarv innan jag ska ta mig samman och göra det.

Kvinnor i Sequin Mid Calf stövlar Mode Zip Point Toe Chunky klackar Platform vinterskor,

– Jag är rätt blyg privat, tror jag. Alltid varit. Aldrig haft lätt för att mingla eller så – mingelfesterna i början av min karriär var skitjobbiga för jag visste inte hur man förde sig och tyckte det var jobbigt att småprata. För övrigt är jag rätt så sällskapssjuk, så jag vill alltid har folk runtomkring mig. Jag har mina Lundakompisar omkring nästan hela tiden, och mitt hem är som en fritidsgård. Har alltid varit. Sen är jag nog rätt så generös tror jag, tycker om att hitta på grejer. Sportig.

La lavande la glace les beignets la Licorne la pastèque le tennis,Kvinnor pumpar Stiletto High klackar skor sommar Heeled Sandals mocka Slip On poited Colsed Toe Dress Evening svart röd,

– Jag är singel, ja.

Nike AIR MAX 97 QS - AT5458 -001,

– Ja, det är jag absolut – men just nu så är jag rätt glad att jag är singel när allt det här händer, för det hade varit rätt jobbigt om jag visste att jag hade en flickvän hemma som jag saknade såklart, och som saknade mig. Det räcker med att jag har ångest över att jag inte hinner träffa min hund tillräckligt mycket.

GIUSEPPE ZANOTTI UTFORMNING Woherrar I77004701 svart läder Ankle stövlar,Congröne Unisex Vuxna Jack Purcell duk,

– Leenden går jag igång på, och skrattet. Lätt till skratt är väldigt viktigt.

Santimon -herrar Genuine läder Handsydd High -top Lace -up Ankle stövlar Business Oxford skor,

– Alltså, jag har ju blivit bättre på det. I början så tog jag till mig, då tog jag bara till mig allt det negativa och lyssnade på allt sånt där – vilket gjorde att man blev helt schizofren eftersom alla tycker ju olika. Nu tror jag att jag blivit lite bättre på det, men det är klart – en dålig recension känns ju fortfarande, däremot kan jag skaka den av mig mycket snabbare.

Nunn Bush Myles St. Loafer,Etnies Fader L herr skor blå,

– Paradise Hotel. Hmm… Vad mer? Jag är periodare när det kommer till träning och mat, så nu efter både Melodifestivalen och Eurovision så känner jag ju att jag får unna mig saker.

Chombu kvinnor Brooke läder Closed Toe Mid -Calf Cold Weather stövlar,

– Ja men verkligen, haha! Ibland har jag verkligen träningsperioder och då är det kvarg och bär, träna varje dag osv. Men som nu är jag inne i en frosseriperiod, och då är det pizza så ofta det går. Och glass, godis, chips…

Arbetskläder av svart Mascot F0304 -901 Flytta Säkerhetsboot,Alexander McQueen Kvinnors 553770WGP79086 vit läder skor,

– Mina polare och min familj gör mig lycklig, såklart. Men även att resa och att komma ner till mina skolor, jag har ju en stiftelse tillsammans med Jonas Björkman som har tre skolor i Sydafrika och en i Kenya . Det ger mig extremt mycket, att få träffa de barnen och det är oerhört mäktigt att få känna deras framtidstro, hopp och livsglädje liksom. Jag tror också det har gett mig perspektiv på mitt eget liv och min karriär.

Kvinnor Clip Toe Flat Sandals Comforty Slingback Tessel Rivets Bälte Buckle strand Holiday skor Casual skor Europe Storlek 34 -40,Ted Baker Woherrar Albace Dress Sandal,

– Jag är en jävel på… att spela tennis.

Bspringaaaa handgjorda bspringaaaa Woven läder herrar Guset Loafers skor,

– Hmm, vad gör jag? Jag går omkring naken hemma i lägenheten.

Oxfordskor för män Formala skor glider på stil OX läder Round Toe Low Top (Hollow valfri) (Färg Hollow svart, Storlek 8 D (M) US),”Giles Jones herr Casual utomhus strand skor ” Andbar Non Slip gående Hiking Sandals,

– Det är en frihetskänsla, haha!

Mans Martin stövlar läder Round Head Cotton stövlar Set Foot mode Retro Casual stövlar Europe och The United States Autumn ny,

– Jag har en stor svaghet för… Skräpmat. Och lösgodis.

Peppeskor Modello Lecco Handgjorda italienska läder herr Färg Navy blå Mocasins Loafers - Cowhide Smooth läder - Slip -On,Web Perkin kvinnor Wedges klackar Winter Värme Boot Comfort Soft mode Kvinnliga skor Lady Mid Calf stövlar,

– Det måste ha varit att gå upp för 220 miljoner TV-tittare och försöka leverera en lågvers, med lite nerver så hade den kunnat låta extremt grumlig. Men det gjorde den inte, och det är jag väldigt stolt över.

Cici -skor herr kvinnor Winter Snow stövlar Fur Warm utomhus Resistent Slip On Casual gående Camo Ankle skor,

– När jag och mina kompisar körde slalom mellan höbalar på en åker utanför Hässleholm med en bil.

OTZ skor herrar OTZ -Supersick Mode skor,Demonia DEMONIAW kvinnor SLAY -310 BVL -NPNK -NLM stövlar,

– Vi körde fast, så vi fick sova i bilen. Sen kom polisen dagen efter.

Måns Zelmerlöws nya album ”Perfectly Damaged” finns ute 5 juni, mer information på www.mzw.se.

Kenneth Cole ny York Woherrar Woherrar Dress Pump,

linn_och_måns

Linn Haugen träffade Måns Zelmerlöw över en kaffe och intervjuade honom för ELLE.

Central Burgundy Footwear vit adidas herrar Crazy 8 Adv Pk Originals Basketball skor,

Laddar nästa artikel…