GEORPE Zipper Genuine läder läder läder kvinnor Over -The -Knee stövlar Round Toe Thigh höga stövlar  blixtnedslag
5 juni 2015 - 11:07


Annons

Ted Baker Mans Iront in Dark blå.,

Annons

Av Linn Haugen Foto Per Kristiansen

Adidas Pureurch R M Unisex springaning Trainers skor (UK 4 US 4.5 EU 362 3, Dark blå vit Bb0814),

Han blev känd i Europa som ”Mums-Måns” och fick en hel arena att ropa ”Sweden, Sweden!” så fort poäng delades ut i Eurovision Song Contest. När vi träffar honom är han märkbart trött – men glad.

Reebok herrar Classic läder IT svart Coal vit 12 D USA,

– Den har varit helt galen, det har pågått konstant sedan jag kom hem och det har varit hyllningar och firanden överallt. När vi landade på Arlanda var det ungefär 1 000 personer där som sjöng och hurrade, efter det åkte jag till Lund och där hade SVT och Lunds Kommun ett firande med cirka 15 000 personer på Stortorget. Det var helt magiskt, det är så sällan som jag fått uppträda i Lund överhuvudtaget så därför blev detta så sjukt stort för mig. Efter att jag dessutom blev hedersmedborgare i Lund flög jag tillbaka till Bromma – när vi landar så möts vi av fyra brandbilar som sprutar vatten i bågar. Sjukt coolt. Efter det började vi direkt att repa turnén, så jag har inte riktigt fått sätta mig ner och bara… tänka. I fredags var det turnépremiären på Gröna Lund, och det var också magiskt kul. Ja, sen var jag plötsligt tvungen att åka till London mitt i alltihop för ett framträdande på brittisk TV.

T -JULY mode Lace Sexy Stilettos hög klack Oxford skor för kvinnor Point Toe bröllop Winter Pump,

Hela min värld har ju förändrats sen Eurovisionvinsten, men jag är väldigt glad för den förändringen. Jag har ju längtat efter detta i tio år, att det ska smälla liksom. Och… förhoppningsvis gör det så nu. Sen är jag också medveten om att allt skulle kunna gå åt skogen i princip imorgon, men nu försöker jag i alla fall.

RW av Robert Wayne herrar Thatcher mode Boot,

– Det sjuka var att det var nog värre inför semifinalen, för då tänkte jag verkligen på hur mycket tittare det var och hur mycket jag kunde göra bort mig. I finalen var jag mer nöjd med att jag faktiskt var i finalen, och kände liksom ”va fan, jag vet ju att detta är bra, det är bara att gå upp och göra det jag har gjort sjutusen repetitioner tidigare”. Däremot så fokuserade jag på att ställa om hjärnan så att det skulle kännas som rep, jag har ju en förmåga att få en blackout om jag går upp alldeles för mycket i någonting – och det hade varit så fruktansvärt tråkigt att få en blackout inför så många människor. Det var tre djupa andetag när jag satt där på bänken, men samtidigt var det rätt skönt eftersom hjärnan kunde inte riktigt ta in hur viktigt det var – utan det var bara att köra. Och sen det jublet efteråt… Jag kände liksom att ”shit, nu hade jag verkligen roligt!”. Jag hade riktig panik på fredagen, man har ju så himla många rep där nere och på fredagen så kände jag att jag inte kunde göra det här så mycket bättre – men det kändes ändå som att någonting saknades trots att alla rörelser och rösten satt. På lördagen under genrepet så gick jag ut och bara kände att…

T -JULY Woherrar Cow mocka Winter stövlar Low Heel No -Slip Värme Ladies Plush Snow stövlar Crystal Sweet Ankle stövlar,Fornarina Kvinnors Maxiutbildare silver,

– Ja precis! ”Nu bara kör jag för publiken och har roligt istället” och struntar i att tänka på rörelser och hur exakta de är. Och då hände någonting. Så trots att jag inte överhuvudtaget ansträngde mig på genrepet kändes det som att det var mitt bästa rep någonsin. Det sa även dem som satt och kollade, att ”vad gjorde du nu – nu helt plötsligt hände det någonting” – vilket jag tog med mig till programmet sen på kvällen och hade faktiskt jäkligt kul när jag gjorde det. Jag tror definitivt att det var en stor bidragande faktor till att vi vann.

Booslipss läder Warm Wedges i The Tube Cotton skor Non -Slip Back Zipper Martin stövlar National Wind,

– Ja, alltså…

L.K. Bennett kvinnor Rory -tupplur Modeboot,

Skechers Woherrar Ultra Flex -statemänts skor,

– Haha ja, jag satt och funderade på annat där, så jag hörde ju inte vad de sa! Det var först när Christer Björkman sa det till mig, att ”bara så du vet så du har du vunnit Eurovision”. Och sen gick det upp för mig – en blandning av chock, eufori… Jag har ju drömt om att bara få vara med i Eurovision i hela mitt liv, och nu så var jag med och dessutom vann. Det finns så många vackra ögonblick som spelas upp i mitt huvud om och om igen, bara den här ”winners walk” i ett konfettihav och sen komma upp och stå ensam på den scenen… Det vackraste ögonblicket var nog när vi gick om Ryssland första gången och hela arenan började eka ”SWEDEN, SWEDEN!!”. Det var nästan så jag fällde en liten tår där.

Mans utomhus stövlar Winter High Top Plus sammet Non Slip skor WaterBesteändiga skor High Top Hiking skor, A,39,

– Det stora målet har varit att få göra en internationell turné, en internationell karriär och jag är fortfarande långt ifrån det – men det känns ändå som att jag är närmare än vad jag någonsin varit tidigare. Så det är bara att fortsätta kämpa för det, och hur bra det än har gått på topplistorna så behöver inte det betyda så mycket utan det är först när ”Heroes” sitter där och fastnar på topplistorna som det kan bli turné. Men intresset är ju svinstort och jag försöker verkligen göra så mycket av det som det bara går, jag jobbar verkligen rumpan av mig just nu.

Pompe à cheville élevée,

Måns_Zelmerlöw_Foto-Per Kristiansen3

GIUSEPPE ZANOTTI UTFORMNING Woherrar I77004701 svart läder Ankle stövlar,Skechers for Work herrar Burgin -Sosder Industrial Boot, svart Embrossed läder,7 M USA,

– Titeln var en av de första låtarna som vi skrev, ”Perfectly Damaged”. Sen kom inte den med, men vi tyckte titeln var så bra ändå – det kändes så talande för hela plattan. Det senaste året har det ju stormat rätt rejält stundtals kring mig, på sätt och vis så är det rätt skönt att inte försöka leva upp till den svärmorsdröm som målats upp av mig tidigare – utan bara få vara ärlig om vem jag är. Alla har vi våra skavanker och skelett, men att jag är rätt… ”nöjd” ändå. Att man lär sig leva med sina små skelett och ”flaws”, för det kan bli bra ändå.

svart Z.L.F. Mans Oxford skor Loafers mocka Genuine Fasshion läder Penny Mocasins Studs Sole med Metal Button Decor,

– Ja alltså, när det gäller uppträdanden utomlands så vill jag ju verkligen göra dem så bra som möjligt – nu är folk i Europa vana vid att jag kommer med den här scenshowen, och det blir lite konstigt. Hela den svenska turnén bokades innan Melodifestivalen till och med – jag hade ju kanske velat göra en ännu mer bombastisk scenshow med hur mycket dansare som helst, men det fanns liksom inte budget till då. Men jag är sjukt glad att jag får åka med mitt band, och jag tycker verkligen att vi gör en bra show.

Des skor de tennis synthétiques à cheville haute synthétique,Sperry kvinnor Swell Emmy Perf mode skor,

– Jag är en väldig allätare, men ganska mycket Coldplay, John Mayer och Muse, åt det hållet liksom.

Weenmode Woherrar Solid low -klackar Open -Toe Hook -and -Loop Sandaler,

– Hits.

M än Andningsbar maska Övre utomhus Activislipss springaning skor Knit ljusljus weight Comfortable Soft Anti -Slip Flat Lace Uppe Round Toe Athletic skor (Färg vit, Storlek 7 M US),Alba Monica -1 Knee High Gladiator Sandaler Marcelino svart bspringaaa Knee läder,

Lady High klackar Ultimate High mode Peeps skor Handgjorda Sandaler Mode Fish Mun Woherrar Sandals med högklackade läderskor Kvinnors sandaler Små storlekar,Luzz herr Mantle Mid Chukka stövlar,

–  Ja, sen är det väl att vara noggrann med de gig du gör – att de är genomtänkta, att de är snygga och att verkligen göra något bra av det. Om ”Heroes” skulle fästa i resten av Europa så är det viktigt att jag har en bra uppföljare, och det känns ändå som att jag är väl förberedd i och med att plattan släpps väldigt snart. Det känns som att det finns många singelkandidater på den skivan, så jag hoppas och tror att det kan få liv.

Tecnica kvinnor Moon Boot Monaco,

– Nej, absolut inte! Men det är ju så galet, jag har ju fått sätta upp nya drömmar och nya mål hela tiden. På den tiden var ju kanske målet att göra Melodifestivalen, att få vara med i det en gång i livet liksom. Sen var jag med i Melodifestivalen, och det blev en succé – så det har ju bara gått bättre och bättre sen dess. Det har ju inte varit många tillfällen då jag känt att jag har stått och stampat, utan det känns som att det hela tiden har hänt saker. Jag är så sjukt tacksam för allt jag fått vara med om.

Amonymode Woherrar Pu Open -Toe Low -klackar Buckle Solid Sandals, BUTLT008017,

Måns_Zelmerlöw-Foto-Per Kristiansen

Badgley Mishka kvinnor Simona Wedge Sandal,Glad att du kom med kvinnliga löparskor och vandrande sportskor för kvinnor Super ljus Sports springa sommar Andable kvinnor skor,

– Lite olika – men när det gäller vardagskläder så är det Jung, BLK DNM, skor från Axel Arigato… Om jag ska klä upp mig så tycker jag Castor Pollux gör sjukt snygga grejer.

Kvinnor hög klack Point Toe Thin klackar Kvinnor pumpar inuti och utanför alla Sheepsky Office skor,

– En Maison Martin Margiela-jacka, kostade 12 000 kr. Men den var sjukt snygg.

ASICS Män's Gel -Kayano 23 Konkurrens springaning skor,Steve Madden Woherrar Dyser Plattform Pump blå,

– Jag har gjort allting själv fram tills nu, men nu är det så himla mycket på en gång och många olika uppträdande framöver, så nu har jag tagit in Niklas Berglind som stylar mig. Jag har tre resväskor som bara varvar, och då måste jag ha mycket kläder. Jag är ju ganska säker på vad jag trivs i på scen, så det är rätt lätt för mig att säga ja eller nej om någon föreslår kläder. Likadant har jag alltid varit väldigt proper i min klädstil, så att gå upp i Melodifestivalen i en långärmad T-shirt och skinnbrallor var ju ett… stort steg.

Kristofer kvinnor Flat Slipper röd, (röd -Kombi) 890,

– Ja, definitivt. Det var Fredrik ”Benke” Rydman som sa till mig att ”det ska vara ett nedklätt nummer – du ska inte ha kavaj på dig, du ska inte ha jacka på dig”. Och ja, det har ju skapat många diskussioner hos tittare och fans eftersom de är så vana vid att se mig i kostym och fluga. Men det känns rätt skönt, nu kan jag både vara proper och nedklädd när jag gigar.

Balamasa kvinnor Slip -on Low -klackar Fast Nappa Pump -skor,Twisted X stövlar Woherrar WDM0047 Boat skor,

– Alltså, hela högstadiet gick jag runt i… ehm…

Mann skor läder Fall och Winter Martin stövlar Lace Up Warm stövlar British -Style High Top skor Party & Evening utomhus skor, A, 39,

– Haha, ja i Buffaloskor! Även Wu-Tang-brallor, pösiga som tusan. Och snuskiga T-shirts, typ kameler som hade sex. Så nej… Det var inte supersnyggt!

ny stor Peep Toe Bowslips Slip Thin High klackar kvinnor Mules skor,Pataugas kvinnor FRAMSTOL FRAMTIDE FRAMTIDE,,

Annons

– Jag är inte så fåfäng faktiskt, haha! Jag är för morgontrött för att vara fåfäng. Går upp ungefär 20 minuter innan jag ska träffa någon så jag hinner borsta tänderna, duscha och så slänger jag på mig någonting.

MEIZOKEN Woherrar Cross Strappy hög klack Sandaler Classic Open Toe Cut skor Ankle Strap Plattform Pump Sandal,

– Jag är nog rätt slarvig tror jag. Jag tycker inte om att städa, tycker inte heller om att diska. Men jag gör ju det till slut – sen är det ju en väldigt skön känsla när det är välstädat hemma hos en – men det…

Harley Davidsonbadlands,8211stövlar with Laces,8211,Charles David Woherrar Jeeze Sandal,

– Nej, det krävs en hel del slarv innan jag ska ta mig samman och göra det.

CASOCK Ladies Handgjorda hög klack Winter stövlar Lace -up stor Storlek Booty Vintage Daily mode stövlar,

– Jag är rätt blyg privat, tror jag. Alltid varit. Aldrig haft lätt för att mingla eller så – mingelfesterna i början av min karriär var skitjobbiga för jag visste inte hur man förde sig och tyckte det var jobbigt att småprata. För övrigt är jag rätt så sällskapssjuk, så jag vill alltid har folk runtomkring mig. Jag har mina Lundakompisar omkring nästan hela tiden, och mitt hem är som en fritidsgård. Har alltid varit. Sen är jag nog rätt så generös tror jag, tycker om att hitta på grejer. Sportig.

Woherrar point Strappy Stilettos Pump klackar Dress Party Sandals Dress Party Court skor Nightclub skor,Altama Abottabad Trail springaner Taktisk Low Top Combat Boot,

– Jag är singel, ja.

Finn Comfort - Sintra S Wipeg,

– Ja, det är jag absolut – men just nu så är jag rätt glad att jag är singel när allt det här händer, för det hade varit rätt jobbigt om jag visste att jag hade en flickvän hemma som jag saknade såklart, och som saknade mig. Det räcker med att jag har ångest över att jag inte hinner träffa min hund tillräckligt mycket.

Phil Betty herr Martin stövlar Autumn Winter Warm Non -Slip Round Toe Lace -Up tillfälliga skor,Donald Pliner Cassie läder Booslips, 8,

– Leenden går jag igång på, och skrattet. Lätt till skratt är väldigt viktigt.

Oxford -skor för män -formella skor glider på OX -läder Low Top Round Toe skor (färg svart Hollow, Storlek 8 D (M) US),

– Alltså, jag har ju blivit bättre på det. I början så tog jag till mig, då tog jag bara till mig allt det negativa och lyssnade på allt sånt där – vilket gjorde att man blev helt schizofren eftersom alla tycker ju olika. Nu tror jag att jag blivit lite bättre på det, men det är klart – en dålig recension känns ju fortfarande, däremot kan jag skaka den av mig mycket snabbare.

Fröd Perry Byron Low mocka bilbon blå,Fizik Tempo Överkurva R5 Skor Svart Skostorlek EU 41 2019 Bike skor,

– Paradise Hotel. Hmm… Vad mer? Jag är periodare när det kommer till träning och mat, så nu efter både Melodifestivalen och Eurovision så känner jag ju att jag får unna mig saker.

Palm Angels herrar PMIA014S18276071001 svart Polyuretan Sandals,

– Ja men verkligen, haha! Ibland har jag verkligen träningsperioder och då är det kvarg och bär, träna varje dag osv. Men som nu är jag inne i en frosseriperiod, och då är det pizza så ofta det går. Och glass, godis, chips…

Spetsiga skor för kvinnor Sexiga Stiletto glider på höga klackar Oegentliga cut eleganta partiskor,blå Marino (Mid Nvy Mid Nvy -drk Ash -cl Gry) Nike Air Huarache, män s 8217s skor,

– Mina polare och min familj gör mig lycklig, såklart. Men även att resa och att komma ner till mina skolor, jag har ju en stiftelse tillsammans med Jonas Björkman som har tre skolor i Sydafrika och en i Kenya . Det ger mig extremt mycket, att få träffa de barnen och det är oerhört mäktigt att få känna deras framtidstro, hopp och livsglädje liksom. Jag tror också det har gett mig perspektiv på mitt eget liv och min karriär.

GLOBALWIN 1813 herr Casual Slip -on Loafer skor 8 M,Donald J Pliner kvinnor Albi,

– Jag är en jävel på… att spela tennis.

FRFGRG Anchors and Skulls blå Sneeaker skor for kvinnor Slip Comfortable Mes Best springaning skor,

– Hmm, vad gör jag? Jag går omkring naken hemma i lägenheten.

ny Corral A1031 Ant Saddle blå Jean 5 Ungdom Western stövlar,En kvinnlig, stålvänlig sko,

– Det är en frihetskänsla, haha!

ALDO herrar Bernbaum mode skor, grå, 7 D USA,

– Jag har en stor svaghet för… Skräpmat. Och lösgodis.

Reef herrar Mission Le Low -Top skor,ELANROMAN Handgjorda Män svart sammet Slippers Flats Loafers med gulden Cross Buckle,

– Det måste ha varit att gå upp för 220 miljoner TV-tittare och försöka leverera en lågvers, med lite nerver så hade den kunnat låta extremt grumlig. Men det gjorde den inte, och det är jag väldigt stolt över.

Geox Mans U SMART K High -top tränare,

– När jag och mina kompisar körde slalom mellan höbalar på en åker utanför Hässleholm med en bil.

Skechers Performance Woherrar Go springa 400 Obstruct,Jordbörjan Kvinnors Terry Slide,

– Vi körde fast, så vi fick sova i bilen. Sen kom polisen dagen efter.

Måns Zelmerlöws nya album ”Perfectly Damaged” finns ute 5 juni, mer information på www.mzw.se.

Digga hundben Man's Ankle stövlar Flat Heel Front Zipper Decoration,

linn_och_måns

Linn Haugen träffade Måns Zelmerlöw över en kaffe och intervjuade honom för ELLE.

Högklassig herrklädsel Dubbel Monk Strap s läderskor Business Style, Pointed Loafer Comfortable Classic Forest Foreman skor Formal bröllop skor s Casual,

Laddar nästa artikel…